22. December 2025

Návrh prevádzky

Naprojektovanie gastroprevádzky

Odborné naprojektovanie gastronomickej prevádzky so zameraním na hygienu, HACCP, technologické toky a platnú legislatívu SR a EÚ. Pomáhame vytvoriť prevádzku, ktorá je funkčná, schváliteľná a dlhodobo udržateľná.

Projekt je navrhnutý tak, aby minimalizoval riziká pri kolaudácii, úradných kontrolách a každodennej prevádzke.

Služba je určená pre:

  • reštaurácie a bistrá
  • kaviarne a cukrárne
  • výdajne stravy a fast food
  • školské a závodné kuchyne
  • potravinárske výrobné priestory

Čo projektovanie zahŕňa

01

Dispozičné riešenie

Návrh priestorov s dôrazom na oddelenie čistých a nečistých zón, logiku pohybu surovín, personálu a hotových pokrmov.

02

Technologické toky

Správne nastavenie tokov potravín v súlade s HACCP, aby sa predišlo krížovej kontaminácii.

03

Hygienické požiadavky

Zohľadnenie požiadaviek na povrchy, umývadlá, sklady, chladenie, mrazenie a sanitáciu.

04

Legislatíva

Projekt v súlade s nariadeniami EÚ (ES) č. 852/2004, národnou legislatívou a požiadavkami regionálnych úradov.

Ako prebieha spolupráca

Analýza zámeru

Typ prevádzky, kapacita, sortiment, spôsob výroby a personálne zabezpečenie.

Návrh riešenia

Dispozícia priestorov a technologický koncept v súlade s hygienickými normami.

Konzultácia s úradmi

Príprava podkladov a odborné usmernenie pre schvaľovací proces.

Príprava na prevádzku

Nadväznosť na HACCP dokumentáciu, sanitačné plány a prevádzkový poriadok.

Plánujete novú gastroprevádzku?

Obráťte sa na nás ešte pred realizáciou. Správne navrhnutý projekt šetrí čas, peniaze a eliminuje problémy pri kontrolách.

Nezáväzne nás kontaktujte
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1039682105');