20. October 2020

HACCP

PRÍNOSY HACCP

  • jednoznačná identifikácia kontrola rizika zdravotnej nezávadnosti potravín
  • minimalizácia možnosti výskytu zdravotne závadných potravín
  • splnenie legislatívnych požiadaviek na výrobcou potravín
  • vytvorenie vhodného základu pre budúci prechod firmy na medzinárodne štandardy bezpečnosti potravín vyžadované
  • retailovými reťazcami – IFS, BRC, apod.
  • vierohodné potvrdenie funkčnosti efektívnosti zavedeného systému nezávislou treťou stranou, zvýšenie dôvery
  • verejnosti a štátnych kontrolných organov

HACCP

Pomôžeme s potrebnými dokumentami a formulármi.

ČO JE POTREBNÉ NA VYPRACOVANIE DOKUMENTÁCIE HACCP

  • prevádzkový poriadok
  • zostavenie týmu HACCP
  • stanovenie výrobnej činnosti a úloh
  • technologické postupy, popisy jedál / výrobkov
  • prúdové diagramy každého výrobného procesu
  • stanovenie kontrolných bodov
  • stanovenie kritických kontrolných bodov
  • stanovenie hodnôt kritických limitov pre CP a CCP
  • definovanie nápravných opatrení pre každý CCP
  • postup sledovania CP a CCP
  • sytem kontroly na ovládanie rizík
  • školenie zamestnancov

HACCP zavedieme do Vašej prevádzky veľmi rýchlo, bez zbytočnej administratívy navyše. V prípade záujmu tiež vypracujeme sanitačný a prevádzkový poriadok a všetky manuály.

Pošlite nám požiadavku

Popíšte, s čím vám môžeme pomôcť.

Meno:*
E-mail:*
Uveďte svoju požiadavku:
Opíšte symboly: