Ak tu nenájdete odpoveď na Vašu otázku, pošlite nám ju e-mailom
Oblasť pôsobnosti je celá Slovenská republika.
Spracovanie cenovej ponuky je bezplatné.
Po dohode nie je problém pricestovať, služba je spoplatnená 0,25 Eur/1 Km. Prípadne podľa individuálnej dohody.
- Na návrh priestorov a vybavenie technologickým zariadením, je vhodnejšie osloviť firmu predávajúcu gastrozariadenie, pretože presne vedia rozmery konkrétneho zariadenia, nábytku a pod.
- Samozrejme, je možné vypracovať hrubý návrh rozmiestnenia. V prípade potreby môžete návrh konzultovať s príslušným ÚVZ SR.
- Bratislavský kraj
- Banskobystrický kraj
- Košický kraj
- Nitriansky kraj
- Prešovský kraj
- Trenčiansky kraj
- Trnavský kraj
- Žilinský kraj
- Mapa sídiel RÚVZ v SR:
- V nasledujúcom odkaze sú kontakty:
Spracovanie dokumentov pre štandardnú reštauráciu trvá 14 až 21 dní, alebo podľa dohody. Pre iné typy prevádzok sa môže doba líšiť.
Prevádzkovateľ potravinárskeho podniku má povinnosť overovať systém HACCP, napríklad aj vtedy ak sa vykoná akákoľvek zmena produktu, procesu alebo ktoréhokoľvek kroku, prevádzkovatelia potravinárskych podnikov musia prehodnotiť tento postup a vykonať jeho potrebné zmeny.
- Zdravotný preukaz Vám vystaví Váš obvodný, alebo podnikový lekár.
- Podľa § 22 živnostenského zákona Ods. 1) Doklady o odbornej spôsobilosti uvedené v § 21 sa pre potreby tohto zákona nahrádzajú:
- výučným listom alebo iným dokladom o riadnom ukončení príbuzného odboru a dokladom o vykonaní následnej najmenej šesťmesačnej praxe v odbore alebo jednoročnej praxe v príbuznom odbore alebo
- vysvedčením o maturitnej skúške na strednej odbornej škole alebo na strednom odbornom učilišti alebo na gymnáziu s predmetmi odbornej výchovy alebo na nadstavbovom alebo pomaturitnom štúdiu v rovnakom odbore a dokladom o vykonaní následnej najmenej šesťmesačnej praxe v odbore alebo jednoročnej praxe v príbuznom odbore 31) (§ 9 ods. 1 a 2 a § 25 ods. 1 a 7 zákona č. 29/1984 Zb. o sústave základných a stredných škôl (školský zákon) v znení neskorších predpisov) alebo
- dokladom o ukončení najmenej strednej školy, ak nejde o prípady uvedené v písmenách a) a b) a osvedčením o získanom vzdelaní pre príslušnú živnosť v akreditovanej vzdelávacej ustanovizni 31a) (Zákon č. 386/1997 Z. z. o ďalšom vzdelávaní a o zmene zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 387/1996 Z. z. o zamestnanosti v znení zákona č. 70/1997 Z. z. v znení neskorších predpisov, Zákon č. 568/2009 Z. z. o celoživotnom vzdelávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov) a dokladom o vykonaní následnej najmenej jednoročnej praxe v odbore alebo dvojročnej praxe v príbuznom odbore alebo
- diplomom o absolvovaní vysokej školy v príslušnom odbore 31b) (Zákon č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov) a dokladom o vykonaní následnej najmenej šesťmesačnej praxe v odbore alebo jednoročnej praxe v príbuznom odbore alebo
- osvedčením o čiastočnej kvalifikácii alebo osvedčením o úplnej kvalifikácii podľa osobitného predpisu 31c) (Zákona č. 568/2009 Z. z. o celoživotnom vzdelávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov) alebo
- dokladom o vykonaní najmenej šesťročnej praxe v odbore, od ktorej ukončenia neuplynuli viac ako štyri roky.
- Ods. 2) Praxou v odbore alebo v príbuznom odbore podľa odseku 1 sa rozumie skutočné vykonávanie príslušnej činnosti, ktoré je v súlade s týmto zákonom a osobitnými predpismi.
Áno, ide hlavne o pravidelné preškolenia personálu v oblasti hygieny a HACCP na prevádzke v trvaní 1,5 až 2 hodiny. Treba však počítať s nákladmi na dopravu do miesta školenia.
- Telefonicky v pracovné dni Pondelok až Štvrtok medzi 9:00 – 16:00hod.
- E-mailom NON-STOP
- V prípade že sa nedovoláte, stačí napísať správu na mobilné číslo, alebo e-mail.