- Tvorba a zavedenie HACCP na mieru prevádzkarne
- Školenie zamestnancov z osobnej, prevádzkovej hygieny, bezpečnosti potravín, HACCP atď.
- Kontrola označovania potravín
- Konzultácie a kontrola správnosti etikiet potravín (ČR, SR) – spotrebiteľské, obchodné balenie
- Kontrola hygienického stavu prevádzok
- Hygienické a technologické poradenstvo v oblasti bezpečnosti potravín
- Konzultácie platnej a pripravovanej EÚ a SR legislatívy, vrátane komentáre a návrhu riešenia
- Ad-hoc konzultácie, napr. po telefóne, emailom
Hlavne pre menšie podniky, ktoré nemajú vlastných zamestnancov zaoberajúca sa riadením systémov kvality.
Prečo využiť externú spoluprácu:
- Prenos zodpovednosti za vykonanie služieb, ktoré nie sú Vašou primárnou činnosťou
- Prenos operatívnych, ale aj rutinných záležitostí v danej oblasti na externistu
- Úspora prevádzkových a investičných nákladov