Od 1.5.2007 nadobudla účinnosť novela Zákona 152/1995 o potravinách.
Pozor, od 1.5.2007 platí, že ak podnikateľ nezabezpečuje školenie zamestnancov vo veciach hygieny potravín, uplatňovaní zásad Analýzy nebezpečenstva a kritických kontrolných bodov (HACCP) a dodržiavania požiadaviek potravinového práva, môže byť pokutovaný!
Školenia zamestnancov sú povinné a musia sa konať jedenkrát za rok.
O vykonanom školení sa vedie záznam.
Školenie pre zariadenia spoločného stravovania, predajne potravín
Pre svoju prevádzku si môžete objednať školenie so zameraním na osobnú a prevádzkovú hygienu, bezpečnosť potravín a základných zásad HACCP. Trvanie školenia personálu je cca 60 – 90 minút.
Ako to prebieha?
- Prídeme k Vám na prevádzku, alebo vopred dohodnuté miesto
- zrealizujeme preškolenie personálu, vykonáme záznam o školení s prezenčnou listinou
- v prípade potreby si prinesieme aj vlastné technické vybavenie ku vizuálnej prezentácií