It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.
Uncategorized FAQ
Popular Articles
-
Štyri najčastejšie nebezpečenstvá z potravín podľa závažnosti a výskytu
Bežné potravinové nebezpečenstvá, s ktorými sa stretávame na dennej báze vrátane bakteriálnych infekcií, vírusových infekcií, parazitárnych infekcií, chemických kontaminantov a alergénov, nám pripomínajú dôležitosť dodržiavania základných hygienických pravidiel a postupov v oblasti bezpečnosti potravín pri prevencii chorôb a podpore zdravia. Dodržiavanie zásad bezpečnosti potravín, ako je umývanie rúk, dôkladné varenie mäsa a vyhýbanie sa kontaminovaným potravinám, je rozhodujúce pre ochranu pred rizikami súvisiacimi s potravinami a pre udržanie celkovej pohody. 0
-
Odporúčané výživové dávky pre obyvateľstvo v SR
-
Výpočet energetickej hodnoty a nutrientov
-
Počet sanitárnych zariadení v zariadeniach spoločného stravovania
-
Random Articles
-
Zdravotná spôsobilosť na pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicko závažných činností
Zdravotná spôsobilosť pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicko závažných činností v potravinárstve je dôležitá pre zabezpečenie bezpečnosti potravín. Zákon o potravinách vyžaduje, aby tieto pracovníci preukázali svoju zdravotnú spôsobilosť pred začatím činnosti. 0
-
Krížová kontaminácia v príprave pokrmov a nápojov
-
Počet sanitárnych zariadení v zariadeniach spoločného stravovania
-
Hygienické požiadavky pri výrobe a predaji zmrzliny
-
Bezpečné grilovanie – hygienické pravidlá a prevencia vzniku karcinogénnych látok