It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.
Uncategorized FAQ
Popular Articles
-
Štyri najčastejšie nebezpečenstvá z potravín podľa závažnosti a výskytu
Bežné potravinové nebezpečenstvá, s ktorými sa stretávame na dennej báze vrátane bakteriálnych infekcií, vírusových infekcií, parazitárnych infekcií, chemických kontaminantov a alergénov, nám pripomínajú dôležitosť dodržiavania základných hygienických pravidiel a postupov v oblasti bezpečnosti potravín pri prevencii chorôb a podpore zdravia. Dodržiavanie zásad bezpečnosti potravín, ako je umývanie rúk, dôkladné varenie mäsa a vyhýbanie sa kontaminovaným potravinám, je rozhodujúce pre ochranu pred rizikami súvisiacimi s potravinami a pre udržanie celkovej pohody. 0
-
Odporúčané výživové dávky pre obyvateľstvo v SR
-
Výpočet energetickej hodnoty a nutrientov
-
Počet sanitárnych zariadení v zariadeniach spoločného stravovania
-
Random Articles
-
Salmonela
Salmonela je rod baktérií, ktorý sa vyskytuje v tráviacom trakte zvierat a môže sa prenášať na ľudí cez kontaminovanú potravu, vodu alebo kontakt so zvieratami. Príznaky salmonelózy zahŕňajú hnačku, bolesť brucha, nevoľnosť, vracanie, horúčku, bolesť hlavy a stratu chuti do jedla. Prevencia salmonelózy zahŕňa dôkladné umývanie rúk, tepelnú úpravu potravín, používanie čistej vody, umývanie ovocia a zeleniny, skladovanie potravín v chladničke, vyhýbanie sa surovým vajciam a vaječným výrobkom, a dôkladné umývanie kuchynského náradia. 0
-
Počet sanitárnych zariadení v zariadeniach spoločného stravovania
-
Zdravotná spôsobilosť na pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicko závažných činností
-
-
Výpočet energetickej hodnoty a nutrientov