It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.
Ak tu nenájdete odpoveď na Vašu otázku, pošlite nám ju e-mailom
Popular Articles
-
„Pozor, je tu kontrola!“ Alebo, zopár rád, ako obstáť pri kontrole z „hygieny“.
V článku sa dozviete, na čo sa zamerať pri príprave na hygienickú kontrolu v potravinárskej prevádzke. Pokrýva oblasti ako čistota priestorov, osobná hygiena zamestnancov, vedenie dokumentácie (napr. HACCP), kontrola škodcov, technický stav zariadení a praktické kroky pred samotnou kontrolou. 0
-
Odporúčané výživové dávky pre obyvateľstvo v SR
-
Výpočet energetickej hodnoty a nutrientov
-
Počet sanitárnych zariadení v zariadeniach spoločného stravovania
-
Random Articles
-
10 dôležitých krokov pri spracovaní HACCP a vzor HACCP
V článku sa dozviete 10 dôležitých krokoch pri implementácii HACCP, vrátane zostavenia kvalifikovaného tímu, definovania rozsahu, popisu produktov, identifikácie nebezpečenstiev, nastavenia kritických kontrolných bodov, zriadenia monitorovacích systémov, načrtnutia nápravných opatrení a zdokumentovania celého procesu.
Je dôležité pravidelne overovať a aktualizovať plán HACCP a zabezpečiť, aby boli s ním oboznámení a dodržiavali ho všetci zainteresovaní zamestnanci. Dodržiavanie 7 princípov HACCP, ako je analýza rizík, identifikácia kritických kontrolných bodov, stanovenie kritických limitov, monitorovanie, prijímanie nápravných opatrení, overovanie výsledkov a vedenie záznamov, je kľúčové pre bezpečnosť potravín v potravinárskom priemysle. 0 -
-
Počet sanitárnych zariadení v zariadeniach spoločného stravovania
-
Pokrmy a nápoje do vlastných obalov?
-
Výpočet energetickej hodnoty a nutrientov