It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.
Ak tu nenájdete odpoveď na Vašu otázku, pošlite nám ju e-mailom
Popular Articles
-
„Pozor, je tu kontrola!“ Alebo, zopár rád, ako obstáť pri kontrole z „hygieny“.
V článku sa dozviete, na čo sa zamerať pri príprave na hygienickú kontrolu v potravinárskej prevádzke. Pokrýva oblasti ako čistota priestorov, osobná hygiena zamestnancov, vedenie dokumentácie (napr. HACCP), kontrola škodcov, technický stav zariadení a praktické kroky pred samotnou kontrolou. 0
-
Odporúčané výživové dávky pre obyvateľstvo v SR
-
Výpočet energetickej hodnoty a nutrientov
-
Počet sanitárnych zariadení v zariadeniach spoločného stravovania
-
Random Articles
-
Salmonela
Salmonela je rod baktérií, ktorý sa vyskytuje v tráviacom trakte zvierat a môže sa prenášať na ľudí cez kontaminovanú potravu, vodu alebo kontakt so zvieratami. Príznaky salmonelózy zahŕňajú hnačku, bolesť brucha, nevoľnosť, vracanie, horúčku, bolesť hlavy a stratu chuti do jedla. Prevencia salmonelózy zahŕňa dôkladné umývanie rúk, tepelnú úpravu potravín, používanie čistej vody, umývanie ovocia a zeleniny, skladovanie potravín v chladničke, vyhýbanie sa surovým vajciam a vaječným výrobkom, a dôkladné umývanie kuchynského náradia. 0
-
-
-
Odporúčané výživové dávky pre obyvateľstvo v SR
-
Hygienické požiadavky pri výrobe a predaji zmrzliny