It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.
Ak tu nenájdete odpoveď na Vašu otázku, pošlite nám ju e-mailom
Popular Articles
-
Štyri najčastejšie nebezpečenstvá z potravín podľa závažnosti a výskytu
Bežné potravinové nebezpečenstvá, s ktorými sa stretávame na dennej báze vrátane bakteriálnych infekcií, vírusových infekcií, parazitárnych infekcií, chemických kontaminantov a alergénov, nám pripomínajú dôležitosť dodržiavania základných hygienických pravidiel a postupov v oblasti bezpečnosti potravín pri prevencii chorôb a podpore zdravia. Dodržiavanie zásad bezpečnosti potravín, ako je umývanie rúk, dôkladné varenie mäsa a vyhýbanie sa kontaminovaným potravinám, je rozhodujúce pre ochranu pred rizikami súvisiacimi s potravinami a pre udržanie celkovej pohody. 0
-
Odporúčané výživové dávky pre obyvateľstvo v SR
-
Výpočet energetickej hodnoty a nutrientov
-
Počet sanitárnych zariadení v zariadeniach spoločného stravovania
-
Random Articles
-
Počet sanitárnych zariadení v zariadeniach spoločného stravovania
Toto metodické usmernenie určuje minimálne počty sanitárnych zariadení (umývacie drezy a umývadlá) v zariadeniach spoločného stravovania v závislosti od charakteru prevádzky a počtu pripravovaných pokrmov. 0
-
10 dôležitých krokov pri spracovaní HACCP a vzor HACCP
-
Hygienické požiadavky pri stánkovom predaji a inom ambulantnom predaji potravín a pokrmov
-
Pokrmy a nápoje do vlastných obalov?
-
Bezpečné rozmrazovanie potravín: Ako predísť chorobám a plytvaniu