HACCP spracovanie príručky
Vytvorenie systému HACCP, zavedenie kritických kontrolných bodov. Zaškolenie a pravidelné preškoľovanie personálu.
Externý manažér kvality
Zabezpečím špecializované činnosti interného manažéra kvality v potravinárstve – tvorba a rozvoj systému kvality, spracovanie dokumentácie, príprava na certifikáciu, interné audity a školenia.
Audity výrobných závodov
Vykonávam nezávislé interné a dodávateľské audity podľa požiadaviek priemyselných štandardov kvality a obchodných reťazcov.
Kompletná dokumentácia – malé prevádzky
Pre začínajúce prevádzky – reštaurácie, rýchle občerstvenia, predajne a pod., vypracujem všetky dokumenty, potrebné pre spustenie prevádzky.
Vstupné i pravidelné školenia
Školenie pre zariadenia spoločného stravovania, výrobné podniky, predajne potravín.
Automatizovaný systém HACCP
Zjednodušte si svoje podnikanie automatickým zaznamenávaním merane teploty, či relatívnej vlhkosti vzduchu a pod.